Over de Bistro

Eenvoud, unieke producten, seizoensgroenten…

“Als jonge destijds al ambitieuze kok, heb ik de ultieme kans gekregen om bij een van de grootste chefs van de wereld, Paul Bocuse, te mogen werken. Ik wist dat ik was aangenomen maar kreeg bij de kennismaking te horen dat ik mocht beginnen in de brasserie en ik moest me daar bewijzen. Ik zag destijds al: “Dit is een uniek concept”, eenvoud, unieke producten, seizoensgroenten, dikke frieten. Kortom alleen maar  pure smaken! Na 3 maanden mocht ik toch naast Paul Bocuse in de keuken komen staan. Het restaurant gelegen in Collognes-au-Mont-d’Or.

In 2012 kwam het naastgelegen pand van Tout à Fait beschikbaar. Zoals men zegt, eens in je leven. Ik was er op dat moment klaar voor en dacht: wat Paul Bocuse in Lyon kan, dat kan en wil ik ook in Maastricht.

De wisselwerking tussen de bedrijven, het bundelen van producten. Maar ook prachtige producten die bij Tout à Fait niet gebruikt worden, zoals de pootjes. Die konfijten wij dan voor Boeuf la Roche. En niet te vergeten; de beroemde bisque getrokken van de karkassen van kreeften.

Om de gasten bij Boeuf la Roche kennis te laten maken met Tout à Fait serveren wij iedere laatste donderdag van de maand het 5 gangen “Sterrenmenu” in de bistro voor 45 euro.

Buiten de kaart om hebben wij een 'Menu de saison'. Zo kunnen wij optimaal inspelen op het seizoen en de producten van het moment verwerken in ons menu.

Bart Ausems”

over-boeuf-la-roche-slakken.jpg
chef.jpg
over-boeuf-la-roche-brood.jpg
over-boeuf-la-roche-steak.jpg